heroes-of-the-storm

Átalakított fejlődési rendszerrel és loot ládákkal jön a Heroes of the Storm 2.0-ás frissítése

A Blizzard kicsit átalakítja a Heroes of the Storm-ot, amiről folyamatosan kapunk majd új infókat.

A Heroes of the Storm-ot érintő változtatások a következő frissítéssel lépnek életbe, melyet már lehet tesztelni a PTR-en.

Az átalakított fejlődési rendszer mellett megjelennek a Loot Ládák, amik tartalmazhatnak minden tárgyat, amit eddig aranyból, vagy valódi pénzért lehetett megvásárolni. Új spray-k, bannerek, hangulatjelek, beharangozók és más extrák is helyt kaptak a frissítésben.

Az új fejlődési rendszerrel eltűnik a Játékos és a Hős szintkorlát.

Előbbit összevonják az „összes Hős szinttel”, így a meccsek után járó tapasztalati pont csak a Hős fejlődésre vonatkozik majd. Mikor a hősöd szintet lép, az Játékos össz-szintje is növekszik.

Jelentős változások történtek a Hős szintlépéshez szükséges tapasztalati pont feltételeknél is. A Blizzard „kissé növelte a szükséges XP mennyiségét” az első pár Hős Szinthez, és nagyjából 75-80%-kal csökkentette a későbbi szintekhez szükséges meccsek mennyiségét.

A Loot Ládákban véletlenszerű jutalmak találhatóak majd.

A ládák lehetnek átlagos Loot boxok, de van, amik Rare vagy Epic tárgyakat is tartalmazhatnak, mikor a játékos feljebb jut a haladási létrán.

Minden ládában minimum a láda ritkaságának megfelelő tárgy található majd, de lehet jobb is, így még a sima Loot Ládák is tartalmazhatnak Rare, Epic vagy Legendary tárgyakat.

A Hősökön kívül ezek adhatnak kinézeteket, vagy hátasokat is, és ha nem tetszik, amit kaptál, úgy aranyból háromszor újrapörgetheted a jutalmat.

Végezetül, érkezik egy új assassin Hős: Cassia, a Diablo 2-ből. Róla a fenti videóban tudhatsz meg többet.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük