heroes-of-the-storm

Ingyen kapsz 20 hőst a Heroes of the Stormban, ha jókor jelentkezel be

A Blizzard ingyen felold 20 hőst, ha április 25. és május 22. közt bejelentkezel a játékba.

heroes-of-the-storm

A Heroes of the Storm 2.0-ás frissítése hamarosan megérkezik, ami rengeteg dolgot változtat a Blizzard MOBA-ján. Ennek alkalmából a kiadó egy úgynevezett Mega Hero csomagot jelentett be, ami teljesen ingyenes.

Ahogyan a nevéből már sejthető, a csomagban hasonló játékstílusú hősöket találhatsz. Minden csomagban 20 hős van, így könnyebbé válik az új játékosok dolga, és nem fogják magukat elveszve érezni az igencsak megnövekedett létszám miatt.

A frissítés április 25-én élesedik, és ha ezután jelentkezel be, pont annyi gem-et kapsz ingyen, amiből megvehetsz egy csomagot. Jól gondold meg, mit választasz, mert miután benyúltad a csomagot, a többi zárolásra kerül, és nem vehetsz másikat.

Egyébként négy csomag közül válaszhattok: Assassinok, Flex, Support & Specialist, Tanks & Bruisers. Néhány hős, azok játékstílusa miatt persze több csomagban is megjelenik.

Tehát jól nézd át a hősöket, amiket a csomagok tartalmaznak, mert csak egyetlen csomagot  választhatsz, és nem csak ingyen, de pénzért sem vehetsz még egyet.

Az ajánlat május 22-ig él.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük