dota2, game dvr, windows 10

Hamarosan csak megadott telefonszámmal lehet rankedezni a DOTA 2-ben

Jövő hónaptól nem játszhatsz DOTA 2 rangsorolt meccset, ha nem adtál meg a fiókodhoz egy telefonszámot.

dota2, game dvr, windows 10

A Valve bejelentette, hogy jó néhány fontos változás érkezik a Dota 2 meccskeresés részéhez. Az első, és legdurvább, hogy minden játékosnak meg kell adnia a telefonszámát, aki rangsorolt meccseket szeretne játszani.

A cég közleménye szerint erre azért van szükség, mert szeretnék valahogy visszaszorítani a több fiókos játékosokat, ugyanis ennek „negatívan befolyásolja a játékélményt az összes szinten.” A kötelező telefonszám valamelyest ezt visszaszorítja majd, mivel a legtöbb játékos így a fő fiókját használja majd, amihez a telefonszám is rendelve van.

Ez pedig hamarosan életbe is lép, ugyanis május 4-től kezdve azzal a fiókkal, amihez nincs telefonszám rendelve, nem játszhat senki rangsorolt meccseket. Ezen felül, ha egy telefonszámot eltávolítanak egy fiókról, akkor azt a számot csak három hónap múlva lehet új fiókhoz csatolni.

Új számot azonban azonnal hozzá lehet adni ahhoz a fiókhoz, amiről az előző telefonszámot eltávolítottuk. „Ezzel meggátoljuk, hogy ugyanazt a számot több fiókon is felhasználják. Az online szolgáltatók által kibocsájtott telefonszámokat nem fogadjuk majd el,” írja a Valve a blog bejegyzésben.

Másrészről, a Solo Queue visszatér, és a rangsorolt meccseken csak olyannal rak össze, aki szintén egyedül játszik.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük