path of exile breach

Újabb nagy frissítést kap a Path of Exile

Sok újdonságot hoz majd a nagy sikerű, ingyenes indie akció RPG, a Path of Exile új frissítése

A játékot fejlesztő Grinding Gear Games a Breach nevű frissítést jövő héten indítja, melybe több boss, tárgyfejlesztések és egy új challenge league is kerül.

A Breach megjelenésekor dimenziókat átköző kapukon keresztül utazhatunk dungeonökbe. Mikor megérintünk egyet, az megnyílik és folyamatosan növekedve fed fel új területeket és szörnyeket az új valóságban. Több szörny, új loot és Breachlord névre keresztelt elég durva bossok is lesznek.

Minél több szörnyet tudunk megölni, a Breach annál tovább növekszik, de minden kapu csak 30-60 másodpercig lesz nyitva, így elég gyorsan kell kaszabolni ahhoz, hogy a teljes dimenziót felfedhessük.

A Breachek típusaiból ötfélét különböztethetünk meg. Van tüzes, jég, fizikai, káosz és villámos. Ezek a típusok vonatkoznak a teljes breachre és a szörnyekre is. Ezen kívül minden Breachnek meglesz a saját típusú Breachlord bossa is. Ennek eléréséhez Splintereket kell gyűjtenünk, melyeket aztán Breachstone-ná alakítunk. Ez nyitja meg aztán a Breachlordhoz vezető kaput.

A Breach frissítésben megjelennek a köpenyek is, melyek csak kozmetikai tárgyként funkcionálnak majd. Ezeket a két új Supporter Packban találhatjuk.

A Path of Exile Breach frissítés december 2-án érkezik, de az alapjáték már elég régóta ingyenesen játszható.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük