mass effect andromeda

Minden infó a már tölthető Mass Effect: Andromeda EA és Origin Access demóról

Egy kis összeg fejében már ma kipróbálhatod a Mass Effect Andromeda-t.

mass effect andromeda

A Mass Effect: Andromeda EA Acces és Origin Access demója világszerte elérhetővé vált. Ehhez szükséged van egy érvényes előfizetésre, és már töltheted is.

A demóval egyébként a teljes játékot leszeded, ami 42GB területet foglal, de a demó természetesen számos módon korlátoz a haladásban.

Jelen esetben, mint ahogyan az a Battlefield 1 demóban is történt, csak 10 órán keresztül játszhatsz a játékkal. Ebbe beleszámít az is, amikor semmit nem csinálsz, csak a menüben vagy. Amennyiben a játék fut, a számláló pörög.

Tartalmi korlátozások közé tartozik még az is, hogy a sztorit is csak egy bizonyos pontig játszhatod, azonban a bolygó, amin kezdesz teljes mértékben felfedezhető. A többjátékos módot azonban nem korlátozza az EA.

Az EA Access demó Xbox One-on, míg az Origin Access PC-n érhető el. Az előfizetés természetesen bármikor lemondható. A demóban megszerzett dolgok, és a sztoriban tett dolgok mentésre kerülnek, így a teljes játékban onnan folytathatod, ahol abbahagytad, feltéve, ha ugyanazon az accounton játszol tovább, mint amin a demót toltad.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformon. Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki egyes platformon a játék, ide kukkancs.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük