destiny_age_of_triumph_treasure_of_ages

Destiny: Age of Triumph – felszerelések, ornamentek, loot boxok, új infók

A tegnapi napon lezajlott az újabb Bungie élő adás, melynek középpontjában természetesen ismét a Destiny: Age of Triumph állt.

destiny_age_of_triumph_treasure_of_ages

Az e heti élő adás főleg a heti Rituálékról szólt, ami az új tartalommal kerül be a Destinybe, de a Bungie érintette az új összeszedhető jutalmakat is.

Treasure of Ages loot boxok

Az Age of Triumph-ban hetente három Treasure of Ages loot boxot gyűjthetünk össze. Ezekhez strike-okból, pvp-ből és sztori küldetésekből lehet hozzájutni.

A Treasure of Ages loot boxokban minden lehet a korábbi Destiny-s eseményekről, mint például a Szellemruhás Ghost. Amennyiben nem akarsz a véletlenben bízni, úgy ezek a tárgyak megvásárolhatóak is lesznek az Eververse-ben.

Persze lesznek új tárgyak is, amiről sajnos ebben az adásban nem esett szó, de a következőben megtudjuk, mit tartogat a Bungie. Lesznek új emblémák, legendás emótok, narancsszínű chroma, Touch of Malice-es ornamentek, Necrochasm, Mythoclast, stb.

Silver Dustért vehetünk új engramokat is, melyben a játékosok egy specifikus szettből találhatnak majd páncéldarabokat. A dustot ezenkívül eververse tárgyakra is beválthatjuk majd.

Fontos, hogy az Eververse tárgyak közül semmi sem megy át a Destiny 2-be, azonban az első rész még jó sokáig játszható marad, a második rész megjelenése után is.

destiny-the-speaker

 

Heti Rituálék, Shaxx, The Speaker

A Speakernél új küldetéseket találhatnak azon játékosok, akik elvégezték a szükséges tartalmat, mint például a sztori küldetésket, strike-okat, és egy kis PvP-t. A Bungie nem mondta, hogy Raidet is el kell hozzá végezni, de lehet, hogy igen.

A Crucible-ös Lord Shaxx is két új heti bountyval készül, ami 6v6 PvP feladatokat jelent. Az egyik példában egy Control típusú bounty volt megjelölve, amiért Arena Engram járt.

A heti rituálék álltak a mostani élő adás középpontjában, melyek heti sztori küldetések, Challenge of Elder, Crucible, és más tevékenységek keveréke lesz. A Heroic playlistek Dawning tárgyak helyett már Treasure of Ages loot boxot ad.

destiny-nightall-blue-flame

Nightfall Daybreak Módosítók, Blue Flames

A Nightfall Strike-ok kapnak egy úgynevezett Daybreak módosítót, ami a képességek visszatöltődésének idejét csökkenti. A Bungie elmondása alapján ez a módosító megkönnyíti majd a játékosok dolgát. Arra azonban ne számítsunk, hogy a Nightfall ettől könnyebb lesz, a Daybreak módosító havonta csak egyszer tűnik majd fel a Nightfallok során.

Az Age of Triumph március 28-án kezdődik, és az Age of Triumph könyvön nagyjából augusztus végéig dolgozhatunk, mert valamikor a rá következő hónapban érkezik a Destiny 2. Erről pontos dátum még természetesen nincs.

Visszatérnek a Kék Lángok is. A Nightfall elvégzése után a játékosokat kék láng borítja majd, amely Nightfall buff a következő hétig rajtuk is marad. Ez a kinézet mellett XP növelést is ad.

A március 22-én induló következő élő adásban a Bungie az Age of Triumphos Raideket helyezi középpontba, és az azokon megszerezhető tárgyakat.

Az élő adás este 7-kor kezdődik majd. A múlt heti beszámoló ezen a linken található.

A Destiny: Age of Triumph március 28-án rajtol.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük