blizzard battle.net

A Battle.net-en használja majd a Call of Duty: Black Ops 4

A PC játékosok a Blizzard Battle.net szolgáltatásán keresztül vehetik majd igénybe a Call of Duty: Black Ops 4-et.

blizzard battle.net

A játék PC verzióját a Beenox-szal együtt fejlesztik, és ez lesz az első Call of Duty rész, mely a Battle.net szolgáltatáson keresztül játszható majd. A Treyarch a PC verzióra külön figyelmet fordít, hogy „megadja a PC játékosoknak, amit megérdemelnek.” Mark Gordon, a stúdió főnöke elmondta, hogy a játék PC verziója egyedi fejlesztést kapott.

A Blizzard Battle.net vezető programozója, Aaron Ponoroff megerősítette, hogy a Black Ops 4, a „Battle.net közösségi megoldásait teljes mértékben kihasználja majd.” A játékosok hozzáadhatnak és chatelhetnek majd barátaikkal, csapatba verődhetnek, láthatják, melyik barátjuk mivel játszik, és részt vehetnek az összes olyan szolgáltatásban, melyet a Battle.net kínál.

Külön a PC verzióhoz igazított megoldásokkal fogják elérni, hogy jobb érzés legyen a billentyű és egér párossal való játék. Gondolnak itt a fegyver visszarúgásra, a lövések mechanikájára és a felhasználói felület átdolgozására. A PC verzióban nem lesz a képfrissítésnek felső határa, támogatja majd a 4K felbontást, a HDR-t, ultra-széles vásznú monitorokat, illetve nagyszerűen skálázható majd a játék.

A játék battle royale módját már szintén megerősítették.

A Call of Duty: Black Ops 4 PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra érkezik majd, október 12-én. A játék előrendelői garantált zárt béta hozzáférést kapnak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük