Call of Duty: Black Ops 4

A Treyarch erősen merített más játékokból is a Black Ops 4-hez

Egykor a Call of Duty széria azok közé a címek közé tartozott, melyek útmutatóak és innovatívak voltak, azonban a Black Ops 4 most a sor végén kullog.

A Treyarch bevallotta, hogy bizony nyúlnak ötleteket, megoldásokat más játékokból, amely egy kicsit csorbítja a stúdió előremutató hírnevét.

„Mi úgy tekintünk a dologra, hogy egy sajátos élményt kreálunk a Black Ops 4-gyel,” mesélte Miles Leslie producer. „Mind rajongunk a játékokért, nem igaz? Hazudnánk, ha azt mondanánk nem játszunk más játékokkal. Merítünk belőlük, de ha a múltba tekintünk, világos, hogy a Treyarch mindig megpróbál a lehetőségekhez mérten innovatív lenni.

„Hogyan tudjuk a Black Ops 4-et még mélyebbre és taktikailag kifinomultabbra varázsolni? Pont ezekkel a kis részletekkel, amikhez nyúltunk – amikkel saját magunk is fejlődtünk. A Zombi mód egy újfajta, és sokkal nagyobb hangvételű élmény lesz. A Blackout névre keresztelt Battle Royale módot pedig saját ízlésünkre alakítottuk. Ha hasonlítani is fog más játékra, az tényleg csak a véletlen műve, ám szerintem, amint kipróbáljátok a Black Ops 4-et, tudni fogjátok, miért érződik majd annyira egyedinek.”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük