destiny 2 első küldetés

Újfajta játékstílust ígér a Destiny 2 ősszel érkező nagy frissítése

Az Activision nagyon magabiztosan állítja, hogy a Destiny 2 következő nagy kiegészítője valami teljesen újat mutat majd a shooterek műfajában.

destiny 2 első küldetés

A Destiny 2 iránt mutatkozó egyre gyatrább érdeklődés, és a franchise jövőjének kérdése is téma volt az Activision tegnapi befektetői megbeszélésén. Az Activision higgadt maradt, mikor a Destiny 2 jelenlegi helyzetéről kérdezték őket, és a szokásos „köszönjük az elkötelezett rajongóknak” frázis után arra terelte a szót, hogy majd a következő héten érkező Warmind kiegészítő a rajongók által régóta kért újdonságaival biztosan elégedetté tesz sok játékost.

Ezek a rövidtávú tervek. Hosszú távon az Activision az őszi nagy kiegészítővel igyekszik majd visszahozni a Destiny 2-t maguk mögött hagyó játékosokat, és a megjelenés utáni csalódott rajongókat.

A befektetői hívás után kezdődő kérdezz-felelekre Collister Johnson reagált a Destiny 2 kiegészítő játékmenetet érintő újításairól. Persze konkrétumokat nem mondott, de fontosnak érezte, hogy kiemeljen egy bizonyos játékmódot, ami „a belső nézetű lövöldözős játékokba egy teljesen új stílust hoz, és eléggé megváltoztatja a Destiny által létrehozott megoldásokat.”

„Ez egy nagyon izgalmas fejlesztés. Úgy érezzük [az újítás] az őszi megjelenéskor valóban képes lesz megszólítani a közösséget, és nagyon várjuk, hogy több infót osszunk meg,” tette hozzá Collister.

A játékmódról, és a többi érdekességről a jövő hónapban kezdőd E3-on tudhatunk meg többet.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük