destiny 2

Jön a Destiny 2 idei első nagy frissítése

A Destiny 2 idei első nagy frissítése az Iron Banner kezdetével együtt lép életbe, egyúttal pedig a studió eleget kíván tenni az ígéreteknek is.

destiny 2

Az 1.1.2 verziószámot viselő frissítés január 30-án, kedden élesedik és az egyik legnagyobb változás, hogy újragondolták a raidek jutalmi rendszerét. Ezen kívül a páncélok olyan bónuszokat fognak kapni, amik csak a Leviathan raidben kapcsolnak be, illetve a legendás modok szabadon cserélgethetőek majd a cuccokon, így nem vész el többé, ha leveszünk egyet valahonnan.

A raid lootok többé nem egy bizonyos részen esnek, így mindegy, hogy a raid melyik részét teljesíted, kapsz lootot. Eshet még exotic cucc is a raidben (nem engram, hanem konkrét tárgy.)

Amennyiben már befejezted arra a hétre a raidet, de nem kaptad meg a lootot, amit szerettél volna, ezentúl megveheted közvetlenül Benedict-99-től legendary shardért és Calus tokenért cserébe.

Valószínűleg ez nem vonatkozik majd az új raid lootokra, és a Contender’s Shell ghostra.

Az idei első Iron Banner február 6-ig tart majd és nem lesz korlátozva, hogy mennyi engramot szedhetünk össze.

A játékosok szerették volna elkölteni a tokeneket Iron Banner cuccokra, amire most lehetőség is lesz. Lord Saladintól vásárolhatunk péncélt, ornamenteket, és háromféle fegyvert is.

A Control típusú Iron Banner rögtön a keddi 1.1.2-es frissítés után játszható majd.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük