Videó a felszerelésekről egy Assassin’s Creed játékban? Jah

Ez a nap is elérkezett. Egy Assassin’s Creed játékhoz olyan videót mutat most az Ubisoft, ahol a felszerelést kell részletesen bemutatni? Minek? Azért, mert végre nem lehet majd nehéz páncélban ugrálni és hangtalanul lopakodni. Az Ubisoft biztos nagyon izgul, hogy a sok marketing bullshit mögött végre az előző részektől eltérő tartalom legyen, ugyanis a második rész óta minden egyes rész tök ugyanaz, csak más a terület, máshogy nézünk ki, a PC port pedig egyre szarabb (jó, volt hajózás, fasza volt úgy 15 percig).

Az Assassin’s Creed: Unity lehet az első sok év múltán, hogy végre valami pluszt tapasztaljunk. Ennek egyik részét a felszerelések képezik, ugyanis minden felszerelésnek más súlya van, más statokat ad és ezeknek mind kihatása van a játékstílusunkra. Nagy fegyverekkel például nehézkesebb lesz osonni.

A videó másik felében a co-op többjátékos módba kapunk bepillantást, illetve ide már érkezett néhány kellemes kép is. Azért a játék kipróbálása előtt felveszem a Leather Armor of Bullshit Protection-t.

Az Assassin’s Creed Unity november 11-én érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük