Megújul a League of Legends egyik legrégebbi hőse – Sion, az Élőholt Gyilkológép

Annyi várakozás és könyörgés után, Sion, a League of Legends egyik legrégebbi és egyben legocsmányabb hőse végre méltó kinézetet kapott. Megújult külsővel és képességekkel érkezik Sion, az Élőholt Gyilkológép.

Képességek

Passzív: Dicső Halál

Ha elfogy az életereje, Siont elönti a düh, és azonnal teljes életerőre, hatalmas sebzésre, támadási sebességre és életlopásra tesz szert, miközben lassan elvérzik. Minden képessége helyét átveszi a Halálroham, ami hatalmas, de rövid ideig tartó bónusz mozgási sebességet ad neki. Sion meghal, amint elvérzik, és elfogy az életereje.

 

Q: Megtizedelő Csapás

Sion egy helyben lecövekel, felkészül, majd hatalmas erővel meglendíti fejszéjét maga előtt. A Megtizedelő csapás annál többet sebez, minél tovább készül fel rá Sion. Ha a csapás ereje legalább félig feltöltődik a felkészülés közben, az minden eltalált ellenfelet a levegőbe repít.

 

W: Lélekkályha

Passzív: Sion bónusz maximális életerőre tesz szert, valahányszor megöl egy egységet.
Aktív: Sion egy véres pajzsot von maga köré. Ha a pajzsot nem rombolják le adott időn belül, felrobban, és varázssebzést okoz a közeli ellenfeleknek. Sion korábban, saját maga is felrobbanthatja a pajzsot, ha ismét aktiválja a képességet.

 

E: Gyilkos Üvöltés

Sion rettentő ordítást hallat a kijelölt irányba, amivel megsebzi és lelassítja az első ellenfelet, miközben csökkenti annak páncélját is. Ha a Gyilkos üvöltés egy ellenséges miniont vagy dzsungelszörnyet talál ál, Sion ordítása jelentős távolságra hátralöki azt. A hátralökött minion vagy szörny becsapódása megsebzi és lelassítja az összes eltalált ellenséges egységet.

 

R: Megállíthatatlan Roham

Sion a kijelölt irányba kezd el rohanni. Folyamatosan gyorsul, és eltapossa az útjába kerülő ellenséges minionokat. A képesség ismételt aktiválásával Sion megáll és a földbe csap, amivel minden közelben tartózkodó ellenséges egységet megsebez. Ha aktiválja ismét a képességet, Sion hatalmas távolságra rohan, és csak akkor áll meg, ha eltalál egy ellenséges hőst, falat, vagy eléri a fent említett hatalmas távolságú roham végét. Ha Sion egy ellenséges hősnek rohan neki, fellöki azt, és mindenkit megsebez a területen; ha egy falat talál el, Sion szintén mindenkit megsebez a környéken, de egy rövid időre elkábul.

Bővebb leírást a League of Legends honlapján találhattok.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük