Zárt béta fázisba lépett a Trove – online kraftolós RPG a Trion Worldstől

Online, kraftolós sandbox RPG, voxel grafikával. Aki ebből egy kurva szót se értett, annak más megfogalmazásban így hangzik: minecraftos cubeworld.

Megmondom őszintén, csípem az ilyen játékokat. Van bennük valami egyszerű csudálatosság, elragadó hangulat, szabadságérzet, építgetés, gyűjtögetés, fejlődési rendszer, skillek. Bármikor elkezdhetsz játszani, nem kell különösebb felkészülés, nem idegesít fel, kikapcsol. Csak az a baj, hogy a Minecraft óta mindenki ilyen játékot csinál. Ahogy a League of Legends után is mindenki MOBA-ból akar megélni, úgy a Minecraft után is mindenki a kraftolós pixelépítgetésből akarja behúzni a nagy sunettát… vagy.. ja nem.. az más.. lovettát. Ez az, lovettát akartam írni.

A Trove-ot a Trion Worlds fejleszti és adja ki, akiknek olyan MMORPG-k kiadását köszönhetjük, mint a RIFT és az ArcheAge. Mint előbb írtam, nem kell attól félnünk, hogy a sandbox pixel/voxel játékok kimennek a divatból, még nagyon sokan akarnak belőle majd megélni.

Szóval a Trove zárt béta fázisba lépett, ami azt jelenti, hogy elég közel jár a kiadáshoz ahhoz, hogy pénzt húzzanak le rólunk. A megjelenéskor ingyenes játék egyelőre különféle kondíciókkal, különféle árakon érhető el. Ezzel mindenféle szar bónuszt kapunk és játszhatunk a bétával. A legolcsóbban úgy úszhatjuk meg, ha nem a játékot vesszük meg, hanem hozzá való Kreditet, ami 4.99 eurós áron érhető el. Bár így nem kapunk teljesen haszontalan bónuszokat, de a zárt bétával így is játszhatunk. (A 750 Creditet keressük a lap alján.)

Az alábbi trailer alapján bátran ajánlottam volna mindenkinek, ha nem váltott volna át a zene wubwub undormányra 1 percen belül, amikor is sajnos kikapcsoltam a szarba az egészet. Mindenesetre a képek alapján meggyőző, ha majd adnak ki egy normális videót is, akkor bővebben fogok nyilatkozni.

A Trionos srácok köszöntőjét és terveiket ebben a blogbejegyzésben olvashatjátok.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük