Érkezik a Necromancer karakterosztály a Diablo 3-ba

A BlizzCon nyitóünnepélyén jelentette be a stúdió, hogy a Diablo 3 új karakterosztályt kap, mégpedig a régóta vár Necromancert.

A Blizzard elmesélte, hogy a Necromancerek Kehjistan dzsungelében vertek tanyát, hogy egyensúlyt tartsanak élet és halál közt.

Bár a karakterosztály részletei még összeállóban vannak, azért egy kis infót megtudhattunk a Necromancerről, akik a holtakból nyerik a varázserejüket, holtak seregeit irányítják és lesz természetesen holttestet felrobbantó képesség. Nahát.

diablo_3_exploding_corpse

Ezen kívül a következő képességek biztos benne lesznek a játékban: Bone Spear, Siphon Blood, Blood Rush and Summon Skeletons. A Necromancer osztály saját legendary szettet és szett itemeket kap, illetve az osztályhoz tartozó saját fegyverük a kasza lesz.

Míg a Witch Doctorok a természetfeletti egy könnyedebb oldalát használják, a Necromancerek mágiája jóval sötétebb. A játékmenetet is a csontok és a vér határozza meg. Ezen kívül elég jól használják az átkokat és képesek feltámasztani a holtakat.

A Blizzard azt is elmondta, hogy nem minden Diablo 2-s Necromancer skill tér vissza, de az új képességeket nagyban befolyásolták azok.

A Necromancer női változata még tervezési fázisban van, így csak egy tervezetet kaptunk,

diablo_3_necromancer_artwork

A Necromancer a Rise of the Necromancer csomaggal érkezik, 2017-ben. A tartalom eléréséhez kell a Diablo 3 és a Reaper of Souls kiegészítő PC-n, ha pedig konzoljátékos vagy, akkor az Ultimate Evil Edition megléte szükséges PlayStation 4-en, vagy Xbox One-on.

A Necromancerrel együtt érkezik még egy kisállat, további két karakterhely, kettő ládahely PC-n, egy portrékeret, és zászlóval kapcsolatos dolgok is.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük