horizon-zero-dawn

2.6 millió eladott példánnyal a Horizon: Zero Dawn lett minden idők legsikeresebb új PS4 címe

A Horizon: Zero Dawn még csak két hete jelent meg, de máris több milliót adtak el belőle.

horizon-zero-dawn

A február 28-i indulás óta a Horizon: Zero Dawnból 2.6 millió talált gazdára világszerte, és bizony máris bővül majd.

Ez a Sony bejelentése alapján a nem csak a Guerrilla legsikeresebb játéka, de a legkelendőbb új PlayStation 4 cím is lett.

“Tudtuk, hogy a Horizon Zero Dawn-nal valami egészen különlegeset fogunk alkotni. Nagyon örülünk, hogy a kritikusok pozitív visszajelzései mellett, a játék sikere az eladási mutatókon is meglátszik.” mondta Shawn Layden, a SIE Worldwide Studios elnöke. “A Guerrilla játékáról csak elismeréssel lehet beszélni, amit megerősítenek a rajongóktól érkezett reakciók, a megszámlálhatatlan mennyiségű fotó megosztások és a sok-sok órányi stream világszerte. Ezek mind azt mutatják, hogy mennyire megmozgatta a játékosokat a Horizon: Zero Dawn.”

“A szívünket, lelkünket beletettük ebbe a játékba, ezért igazi öröm számunkra ugyanazt a szenvedélyt és lelkesedést látni a játékosoknál, mint amit mi is átéltünk a fejlesztés alatt” mondta Hermen Hulst, a Guerrilla Games vezérigazgatója. “Aloy története és a Horizon: Zero Dawn világának felfedezése még csak most kezdődött el, de a csapattal már el is kezdtük kidolgozni a történet folytatását.”

 

A játék elég jó értékeléseket kapott, és mi is teszteltük.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük