Hearthstone: Rastakhan's Rumble

Decemberben érkezik a Hearthstone következő kiegészítője, a Rastakhan’s Rumble

A Hearthstone: Rastakhan’s Rumble 135 új kártyával és új mechanikákkal a következő hónapban érkezik.

A Blizzard a BlizzCon 2018 alatt jelentette be, hogy a Heartstone következő kiegészítőjében, a Rastakhan’s Rumble-ben a játékosok a Gurubashi Arénába lépnek.

A történet szerint minden generációban egy alkalommal Azeroth troll törzsei szervezett keretek közt összecsapnak Rastakhan király tiszteletére.

Kilenc csapat szerveződik, melyek mindegyikét egy-egy legendás troll bajnok vezeti majd, akik a Hearthstone karakterosztályoknak felelnek majd meg.

A trollok által imádott ősi szellemek, a Loa pedig legendás lényekként használhatóak majd. Ezek a  karakterosztály specifikus új lények új hatást is hoznak, a „synergize with the Loa”-t.

Az egyik új mechanika az Overkill, amivel egy lény megölése után, a maradék sebzés aktivál bizonyos dolgokat. Ismét lesz egyszemélyes kaland is, mely a Rumble Run nevet kapta.

Rastakhan’s Rumble kártyacsomagokat ismét lehet szerezni Hearthstone Arena játékmódban, de a korábbi kiegészítőknél megszokott áron beszerezhető aranyból, vagy valódi pénzből is.

Mostantól egészen a megjelenésig a Rastakhan’s Rumble kiegészítő két különféle csomagban vásárolható meg.

Az egyik a 17 csomagos Challenger’s Bundle, amihez a Ready to Rumble hátoldalt kapjuk, a másik pedig az 50 csomagos Rumble Bundle, amihez még egy új, játszható Shaman hős, King Rastakhan is jár.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük