Hearthstone: Saviors of Uldum

Minden infó a Hearthstone új kiegészítőjéről, a Saviors of Uldumról

Hamarosan érkezik a Hearthstone új kiegészítője, a Saviors of Uldum.

Hearthstone: Saviors of Uldum

A Saviors of Uldum 130 körüli új kártyát, a Reborn nevű új mechanikát és a Plague névre hallgató új kártya típust ad a Hearthstonehoz.

Reno és barátai a 2015-ös League of Explorers után most visszatérnek, hogy szembeszálljanak az áprilisi Rise of Shadows kiegészítőben megismert bandával.

Lássuk részletesen, mire számíthatunk az augusztusban érkező Saviors of Uldum kiegészítőtől.

Megjelenési idő

A Saviors of Uldum augusztus 6-án, kedden jelenik meg.

A kiegészítővel érkező egyjátékos tartalomról még nem tudtunk meg infót, de csak úgy, mint korábban, valószínűleg ez is a megjelenés utáni hetekben válik majd elérhetővé.

Plague kártyák

A Rise of Shadowsban a Scheme kártyák voltak az újdonságok, melyek minden egyes eltelt körrel egyre erősebbek lettek. Az új kártyák a Saviors of Uldumban a Plague kártyák.

Ezek a varázslatok a Priest, Rogue, Shaman, Warlock és Warrior karakterosztályok részére válnak majd elérhetővé, és mindkét térfél összes lényére nagy hatással lesznek.

Hearthstone: Plague of Death

 

Egy példa erre a fenti Plague of Death. A 9 manába kerülő Priest kártya silenceli az összes lényt, majd elpusztítja azokat.

Ez elég komoly erővel bír a deathrattle, vagy egyéb buffokkal ellátott kártyákkal szemben.

Reborn kulcsszó

A Saviors of Uldum új kulcsszava a Reborn. Az ilyen kulcsszóval ellátott lények haláluk után egy másolatot készítenek magukból, azonban ennek a másolatnak csak 1 életpontja van.

Quest kártyák

A Questek is visszatérnek a Saviors of Uldumban. A Journey to Un’Goróban megismert különleges kártyák képességeinek előhívásához egy bizonyos követelménynek kell eleget tennünk.

Arena

A Saviors of Uldum indulásakor a következő szettekből lehet majd válogatni az Arena játékmódban:

Alap
Classic
League of Explorers
Journey to Un’Goro
Kobolds & Catacombs
Rastakhan’s Rumble
Saviors of Uldum

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük