destiny-vault-of-glass

Minden infó a Destiny új kiegészítőjéről, az Age of Triumph-ról

A Bungie élő adás során jelentette be a Destiny következő nagyszabású frissítését, az Age of Triumph-ot.

destiny

Az elkövetkező hetekben elég sok infót fogunk kapni az Age of Triumphról, egyelőre azonban nézzük át, mit tudtunk meg a tegnapi élő adásból.

Destiny: Age of Triumph – Raidek, a Record Book, stb.

Az Új Record Book

Az új kiegészítővel érkezik az eddig legnagyobb, 13 oldalból álló record book. A legtöbb játékosnak már kész lesz ebből egy pár dolog, mert visszamenőleg is nézni fogja a játék a teljesítéseket.

Minden oldal egy külön történetről szól majd, mint például a Crucible, strike-ok, és valószínűleg a raidekről is lesz egy-egy oldal. Lesz például egy Commemoration Page, azaz a megemlékezés oldala, amelyben lesz egy ‘A Kezdetektől’ rész, ami csak azoknak a játékosoknak lehet meg, akik a kezdetek óta, vagy legalábbis a The Dark Below megjelenése előtt játszottak a Destinyvel.

Mind a három karakterosztálynak lesz saját oldala, és az egy accounton minden teljesítményt beszámolja majd a játék. Szóval ha több, mint egy karaktered van ugyanazon a fiókon, akkor minden, velük elért eredményt az összes karakternél láthatod majd.

A könyvet úgy tervezték, hogy minden játékos típus előtt tisztelegjen, de ahhoz, hogy kitűnj, nem kell a könyv minden bejegyzését teljesítened. Ez annyit tesz, hogy ha például te csak Raidelni szeretsz, akkor is elég feloldandó dolog lesz a könyvben számodra. Ahhoz, hogy a könyv által megszerezhető összes jutalmat bezsebeld, elég a könyv háromnegyedét teljesítened.

Lesz egy tök vicces feloldható jutalom, mégpedig, ha eléred a könyvben a Rank 7-et, olcsóbban juthatsz hozzá az Age of Triumphos pólóhoz. Erre a pólóra pedig rákerül a PlayStation Network azonosítód, vagy az Xbox Live gamertag-ed. Ezt a Bungie Áruházban vásárolhatod meg.

destiny-vault-of-glass

Frissített Raidek és Jutalmak

Az összes eddig megjelent Raidet felhúznak a jelenleg Light szintre, de a 400-as Light szint nem növekszik a frissítésben. Amennyiben a játékosok nincsenek maximum szinten, úgy minden Raid tartogat majd egy Rituals névre keresztelt dolgot, ami segít majd elérni a maximum Light szintet. Mindegyik Raid szintje 390 lesz.

A Raideknek lesz Challenge módjuk, és lesznek heti Raid challengek is. Például Atheon lesz a Vault of Glass legnehezebb boss-a, és a Raidben majd új dolgokat láthatunk, amiket meg kell oldanunk. A Raideket azért nem írták át teljesen, inkább csak arra gondoljunk, hogy másfajta megoldásokkal kell előállnunk, de az ellenfelek ugyanazok lesznek.

Az Age of Triumphban frissített Raidek persze újféle loottal várja a Guardianokat. Ebbe beletartoznak raides felszerelések és díszek, új és különleges jutalmak, új Vault of Glass cucc és díszek, valamint Emblémák. Minden Raidben lesz új felszerelés és új ornamentek is. A Bungie egy jó példát hozott fel, ugyanis egy Wrath of the Machine-s páncélban már van egy ornament most is, így az új kiegészítőben már kettő lesz benne.

Az új fegyvereken megjelenő Ornament rendszerrel is egy kicsit vadabbul nézhetünk ki.

A maximum szinten levő guardianok egy kellemes ismerőst köszönthetnek ismét, ugyanis az új Raidek egyik jutalma a közönség kedvenc, de immáron Year 3-as Vex Mythoclast lesz. A mythic cuccok is jóval felismerhetőbbek lesznek.

A Fatebringeren kívül más elsődleges fegyverekre is visszatérnek az elemi sebzések, erről majd egy későbbi élő adásban beszélnek.

destiny-age-of-triumph

Heti Raidek

Az Age of Triumph-ban megjelennek a hetente elérhető, 42-es szintű, és 390 Light-os raidek is. Ezeket a The Director-nál érhetjük el, ami a Guardianok által elérhető galaktikus térképen található. Ezeken teljesen új tárgyakat szerezhetünk, és elég nehezek lesznek.

Mind a négy raid és a Prison of Elders is helyt adnak majd az úgynevezett heti rituáléknak, amelyek azért születtek, hogy segítsék a játékosokat elérni a maximális light szintet.

A Raidek alapjai változatlanok maradnak, de javítások és módosítások születtek mindegyikben, hogy egy kicsit élvezetesebbek legyenek.

A március 28-tól elérhető Age of Triumph első frissített Raid-je a Crota’s End lesz, melyet sorrendben a Vault of Glass, Kings Fall, majd a Wrath of the Machine követnek. A bossokon működni fog a Three of Coins.

destiny

Destiny 2

A Bungie természetesen semmit nem mondott a Destiny 2-ről, de folyton előkerülnek olyan mondatok, amik sejtetik a közeledtét. Például: „A Destiny 1 nem tűnik majd el,” a „belátható jövőben” a játékszervereket nem lőjük le, ami azt jelentheti, hogy a játékosok még sokáig visszatérhetnek az első részbe, ha úgy akarják.

Korábban már megtudtuk, hogy amint a második rész megjelenik, új lootok, képességek, Eververse tárgyak és fizetőeszközök kerülnek bevezetésre, ami azt jelenti, hogy a Destiny 1-ben elért és megszerzett dolgainkat nem vihetjük magunkkal a második részbe. A karakterkészítés során tett mentések megmaradnak, tehát a karakterünk – ha már level 20-as és elvégezte a Black Garden küldetést -, haja, karakterosztálya, faja, arca jön velünk.

A Destiny 2-ről szóló hírek az év végéig úgyis befutnak, de addig a játékosok élvezhetik a frissített raideket és a könyv által nyújtott teljesítendő feladatokat.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük