destiny 2 forsaken

Hatalmas változások jönnek a Destiny 2: Forsaken kiegészítővel

Destiny 2: Forsaken változások

Nagy változásokon mennek át a strikeok és a heti tevékenységek is a Destiny 2: Forsaken frissítéssel.

destiny 2 forsaken

A Destiny 2: Forsaken megjelenésekor sok változást vehetsz majd észre abban, ahogyan a Nightfallok és a Strikeok működnek. A Nighfallokról például leszedik a Prestige nehézséget, a Heroic strikeok pedig nem léteznek többé.

Az augusztus 28-án élesedő frissítéssel bekerül viszont többféle nehézségi fokozat a Vanguard strikeokhoz. A frissítés után lehet választani majd Power 300, 400 és 500-as strikeok közül. Azonban ha egy játékos 40-es Power szinten, vagy a felett van, akkor csak az 500-as lesz elérhető.

A módosítók az összes strikeon aktiválódnak majd, de ez nem jön a frissítéssel, hanem majd csak a Forsaken indulásakor lép életbe.

A Nightfallok tekintetében is jön pár nagyobb változás. A Prestige-nek annyi, azonban a Nightfall strikeok általánosságban véve nehezebbek lesznek. Továbbá már nem csak egy megadott Nightfall lest, hanem minden héten három lehetőség közül választhatunk egyet.

Több tevékenység fog mostantól Powerful Gear-t adni, ám ezek a tevékenységek a heti resettől függetlenül frissülnek majd, hogy visszaadják egy kicsit a felfedezés érzését.

A Meditations, mely segítségével a játékosok megismételhetik a story küldetéseket, szintén a süllyesztőbe mennek. Helyette egy nehezebb fokozaton lehet majd újrajátszani őket a Heroic story playlistben. Ezekből a Forsaken küldetéseknek a heroic változata 500-as Power szintű. Ennek okán Ikora Vanguard Research repuját is eltávolítják, és vele együtt az nála elérhető Legendary geareket is.

Az augusztus 28-án élesedő frissítéssel érkezik a játékba a Heroic adventures is.

A Destiny 2: Forsaken szeptember 4-én érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük