destiny 2 forsaken

Ilyen lesz a Gambit, a Destiny 2 új játékmódja

A Destiny 2: Forsaken szeptemberi megjelenésekor elérhetővé válik az új játékmód, a Gambit is.

destiny 2 forsaken

A Destiny 2 Gambit játékmódja egy „teljesen új, hibrid 4v4 mód,” mely a PvE és a PvP „legjobb részeit ötvözi.” Nyilvánvalóan ez az új játékmód az, melyet az Activision a befektetői megbeszélésen említett.

A Gambitben két négyfős csapat igyekszik az ellenfelet megidézni, majd legyűrni. A játékosok különféle módokon zavarhatják, vagy hátráltathatják majd az ellenfél csapatát. A külön arénákban zajló meccsek indulása előtt a csapatok megtekinthetik az ellenfél játékosait.

Gambit

  • Harcolj: Öld meg az összes Idegent. Ellenfeleid idővel egyre erősödnek, ezért fogjatok össze, hogy mihamarabb legyőzhessétek őket.
  • Gyűjtögess: Ellenfeleitek haláluk után gömböket dobnak, amiket össze kell gyűjtenetek. Maximum 15-t lehet nálad egyszerre, de ha meghalsz, elveszted mind.
  • Raktározz: Dobáld a gömböket a központi épületbe. Minden 5., 10., és 15. gömb után egy blokkolót kapsz. A főellenfelet 75 gömb bebankolása után idézhetitek meg.
  • Támadj: Ha a bankba sikerül 25 vagy 50 gömböt elhelyezni, egy játékos átmehet a portálon, hogy megtámadja az ellenfél arénáját, hogy ezzel tartsa fel és zavarja meg őket.

A Destiny 2: Forsaken szeptember 4-én jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük