destiny2-pc-box

Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg jön PC-re a Destiny 2

A Destiny 2 bemutató videó még csak este érkezik, de egy spanyol üzlet egy nagyon valódinak tűnő részletet osztott meg a készülő MMOFPS-ből.

A történetről, és a gyűjtői kiadás extráiról is van már infónk, ja és még valami.

Egy kép alapján úgy tűnik, a Destiny 2 tényleg megjelenik PC-re.

Az üzlettől szerzett részletekből kiderül, hogy a Destiny 2 is a saját naprendszerünkben játszódik. A Földön álló Utolsó Város az idegenek inváziója során elhull, a Guardianok pedig kimerültek és hátrányban vannak. A játékosoknak új bolygók után kell kutatniuk, miközben új fegyverekre és képességekre tesznek szert. A cél a Vörös Légió visszaverése, és parancsnokuk, Ghaul elpusztítása.

Térjünk vissza a PC dobozképre. Természetesen lehet nagyon jó hamis kép is, azonban az információ egy igen népszerű üzlettől származik, és a vele együtt érkező, masszív infó elég igazinak hat.

destiny2-pc-box

A játékból lesz alapverzió, Limited Edition és Collector’s Edition is.

A Destiny 2 Limited Edition tartalmazza majd a játékot, a később megjelenő Destiny 2 Expansions 1 & 2 kiegészítőket, keménykötésű könyvet, prémium dobozt egy jegyzetfüzettel, térképet, figurát és a ‘Pawns from the Empire’-t.

A Destiny 2 Gyűjtői Kiadása tartalmaz mindent a Limited Editionből, plusz egy Legendary Sword DLC-t, Legendary Emote DLC-t, Cabal Empire Emblem DLC, és egyéb még meg nem erősített dolgot. Ár egyelőre nincs.

Ezen felül, aki előrendeli a játékot, hozzáférést kap a bétához is, mely első körben PlayStation 4-re lesz elérhető.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük