Destiny 2 Black Armory exotic

Destiny 2: Season of the Forge részletek

Közeleg a Season of the Forge, mely a Destiny 2 következő évadát vezeti be.

A Bungie új részleteket árult el a Black Armory DLC-ről, és arról is, mire számíthatunk a Season of the Forge-ban. A Destiny 2 gyártási igazgatója, Justin Truman mesélt arról, hogy többé nem egyéni DLC-kben gondolkodnak, hanem három teljes szezonnal készülnek, amik egész éven át kitartanak.

A Destiny 2: Forsaken csapatának legfőbb prioritása a végjáték fejlesztése. Minden szezonban 50-nel nő a Power korlát, így a már 600-as karakterek is tovább haladhatnak, és fejlődhetnek. A Black Armory decembertől februárig tart majd, melyet a Season of the Drifter vált. Ezután egy még név nélkül levő szezon kezdődik júniusban, melynek középpontjában a Penumbra áll.

A Black Armory a játék egy új frakciójába nyújt bevezetést. Megismhetjük Adát, aki a Black Armory arca és sok titkot rejt, illetve próbál visszatartani a guardianoktól.

Feladatunk, hogy fényt derítsünk az elveszett műhelyek helyére, és újra lángot lobbantva bennük új felszerelésekhez juthassunk.

Destiny 2 Black Armory exotic

Öt exotic kerül be a játékba, amiből négy teljesen új, egy pedig egy régi favorit.

Jön továbbá egy új raid, a Scourge of the Past, ami egyenesen a városba visz minket, a környezet pedig az eddigiektől eltérően modern és futurisztikus hatást kelt.

A machine gunok is visszatérnek a Destiny 2-ben, melynek első hírvivője a Thunderlord volt. Lesznek ezen kívül új általános fegyvereke, Crucible tartalom, visszatér az Iron Banner és a téli The Dawning esemény is.

A Season of the Forge évaddal érkező Black Armory DLC december 4-én érkezik.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük