destiny 2 warmind

Részletek a Destiny 2 következő kiegészítőjéről, a Warmindról

A Bungie a tegnap élő adásban felfedte, mire számíthatunk a Destiny 2: Warmindban, ami májusban jön a Season 3-mal együtt.

A Destiny 2: Warmind új tevékenységeket, fegyvereket, felszerelést, végjátékot és egy teljesen új sztorit tartogat a játékosok számára.

A Bungie elmondása szerint a Warmind elég tartalmat rejt magában új és visszatérő játékosoknak, legyenek azok átlagok, vagy kompetitív beállítottságúak. A kiegészítő a játékosokat egy új helyszínre, Hella Basin-ra kalauzolja el, mely a Marson található. A fagyos tájon a guardianok sziklákkal teli területeket és Hive lakta barlangokat is felfedezhet. A Warmindban benne lesz még ezeken kívül a Leviathan utolsó Raidje, a Grasp of Nokris Hive Faction és az Escalation Protocol, mely a végjátékban érhető el.

Jönnek olyan frissítések, melyeket a közösség már régóta kér: seasonal és ranked PvP, illetve privát Crucible meccsek.

PvP

A rangsorolt meccsekre is kitértek a streamben. A PvP-ben találunk majd Glory (kompetitív) és Valor (átlagos) lehetőségeket. Minden Destiny 2 játékos elérheti majd az összes Warmindhoz és Curse of Osirishez készített pályát. Azon játékosok, akik a Glory módban jó helyezéseket érnek el, PvP exkluzív fegyvereket kapnak. Az első ilyen Redrix Claymore gun-ja lesz.

Mint korábban bejelentették, a Season 3-ban mindenki láthatja az összes playlistet, beleértve a Quickplay, Competitive, Trials of the Nine, és Iron Banner módokat.

Escalation Protocol

Az Escalation Protocol tulajdonképp egy horda játékmód, ami hasonlóképp működik, mint egy public event. A különbség, hogy ezt a játékosok aktiválhatják, miután végigjátszották a story kampányt. Olyasmi lesz ez, mint a Destiny 1-ben a Court of Oryx a Dreadnaughton. Mikor az Escalation Protocol aktív, a játékosokra ellenfelek hullámai támadnak, összesen hét. Ezek mindegyike az előzőnél egyre erősebb ellenfeleket rejt, mígnem az utolsó hullám boss harccal végzőik. A bossok minden héten mások lesznek, ezekből pedig összesen 5 van, így tehát a hatodik héten találkozhatunk ismét csak ugyanazzal a bosszal.

Az élő adásban láthattunk Rasputin alapján készített páncél szettet, és egy új Relic fegyvert, a Valkyrie-t, ami egy dárda és elég jól nézett ki.

Strikeok

Két új strike is lesz. Az egyik a Strange Terrain, melynek Hella Basin ad otthont, a játékosoknak pedig a Hive Prince-t, Herald of Xol-t kell megsemmisíteniük, aki a féreg istennek próbálja felajánlani az erejét.

A másik a Will of the Thousands, ahol jó hasznát vesszük majd a Valkyrie dárdának. A strikeban található szörnyeteg a Rasputin központi hálózati rendszerét támadja.

A PlayStation 4 játékosok kapnak még egy exkluzív strike-ot is, a The Insight Terminust, ahol egy ideges erődítményt támadhatnak meg.

A Marson való kalandozások során új árusba is botlunk majd a Clovis Bray üzemben.

Raid

Végül, megnyílik a Leviathan Raid utolsó része, a Spire of Stars, ahol „nagyszerű jutalmakra számíthatunk.” Ez valamikor a Warmind megjelenés után válik elérhetővé. A frissítés után megnyílik továbbá az Eater of Worlds prestige módja is.

Destiny 2: Warmind Tartalom

Új Raid Lair: Spire of Stars

  • A Leviathan utolsó Raid Lairje. A Warmind tartalom csúcspontja, ahol a játékosok nagyszerű jutalmakhoz juthatnak.

Új Endgame tevékenység: Escalation Protocol

  • Az Escalation Protocol egy, a játékosok által elindított harc, ahol ellenfelek hullámait kell lemészárolnunk, hogy a végén megküzdhessünk a bosszal.

Új tematikájú fegyverek, páncélok, felszerelések

  • Új témára épülő páncélok, és hozzájuk illő fegyverek, teljesen új és átalakított exoticok, és egy relic egészítik ki a játékosok arzenálját.

Játssz egyedül, vagy Barátokkal

  • Story kampány – Vesd bele magad Ana Bray és Rasputin történetébe. Fedezd fel a Marson található Hellas Basin-t és vess véget az egyre erősődő Hive sereg uralmának.
  • Strikeok – Új, három játékos által játszható co-operative küldetések a Destiny 2-ben.
  • Raid Lair – Egy teljesen új, hat játékos által játszható tevékenység a Leviathanon. Új helyszínek fedezhetőek fel a Raid Lairben, ahol új ellenfelek, jutalmak és egy új boss vár.

PlayStation 4 Exkluzív Tartalom

Megjelenéskor a PlayStation játékosok egy egy teljesen exkluzív Strike-ot kapnak, a The Insight Terminus-t.

  • Zavalának segítségre van szüksége, hogy betörhessen a Nessuson található Vex sírboltba, melyet uralmuk alá vettek a Cabalok. Győzd le a Psion parancsnokot, mielőtt átveszi az irányítást a Vex kapun. Az exkluzivitás 2018. őszéig érvényes.

A Destiny 2: Warmind május 8-án jelenik meg.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük