destiny 2

Időkorlátosak lesznek a Destiny 2 Nightfall-ok

A Destiny 2-ben levő Nightfallok időkorláthoz lesznek kötve.

destiny 2

Az időkorlátok nem egységesek lesznek, hanem minden Nightfall sajátot kap, de olyan 15 perc körüli időre kell gondolnunk. Pontosan nem tudjuk, a Bungie miért folyamodott ennek bevezetéséhez, de valószínű az exploitok, tehát a játék működösének apró hibáit, vagy sebezhetőségeit kihasználó felhasználók ellen született ez a döntés.

Néhány esetben az is előfordul majd, hogy a felszerelésünkön és képességeinken sem változtathatunk, tehát például azzal a fegyverrel kell végigharcolnunk, amivel útnak indulunk.

Megtudtunk egy kis plusz infót az energiafegyverekről is. Kizárólag az energiafegyverek hordozhatnak majd magukban elemi sebzéseket, és mindig a második helyen foglalnak majd helyet. A Destiny 2-ben lesz egy módosító, amitől berobban az ellenfelek elemi pajzsa, amikor a játékosok leszedik azt. Ez természetesen olyan elemi területi sebzést okoz, mint amilyen pajzsot leszedtünk.

A Destiny 2 szeptember 6-án érkezik PlayStation 4 és Xbox One platformokon. PC-n a battle.net-en keresztül játszható október 24-től.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük