destiny 2 farm

Ikora, Zavala, és még Ghaul is látható az új, Destiny 2 karaktereket bemutató videókban

A Destiny 2-ben nagy szerepet kap a történet.

A Destiny 2 karakter bemutató videósorozat három új résszel jelentkezik. Cayde-6 és Hawthorne megismerése után a Vanguard megmaradt két tagja, és a főgonosz következik.

Ikora Ray a Rejtettek vezetőjeként, és mint warlock, erősen kötődik az Utazóhoz. Otthona az Io-n, a Jupiter holdján található.

Zavala parancsnok a titánok képviselője és egyben a Vanguard vezére. Ő vezeti a Védelmezőket az emberiség megmentése során, így a Torony elvesztése nála sokkal nagyobb veszteséget jelent, mivel az Utolsó Város konkrétan élete munkája volt. A Destiny 2 történetének elején a Titánra, a Szaturnusz holdjára vonul vissza.

 

Ghaul nem Védelmező, és nem is abból a fajból való. Ő Cabal, a Vörös Légió vezére, aki azon fáradozik hogy megkaparintsa a Fényt az Utazótól, illetve az emberektől, kik – szerinte – méltatlanul birtokolják azt. Valószínűleg vele majd csak a Destiny 2 vége felé találkozhatunk.

A Destiny 2 jövő héten érkezik PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, illetve ma indul a PC-s béta, de a teljes játék csak októberben érkezik rá.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük